Stuif je mee?

Posted on 20/08/2021Reacties uitgeschakeld voor Stuif je mee?

STUIF! is een nieuwe improvisatiegroep in Utrecht met ervaren spelers. We willen onze groep uitbreiden; heb jij zin om mee te doen?

We zijn een groep improvisatiespelers met voorkeur voor vrije improvisatievormen, in de breedste zin van het woord. Van snel, absurd en hilarisch spel tot aangrijpend en ontroerend. Van losse scenes tot longform impro. Juist de combinatie vinden we leuk! Samen gaan we op zoek naar nieuwe vormen van impro. Plezier en onderling vertrouwen staan voorop.

In principe trainen we op de dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 uur, zoveel mogelijk met een trainer. Aangezien we nu een klein groepje zijn, hanteren we vooralsnog een aangepast schema. Zodra de groep groter is, kunnen we samen bekijken wat fijn en handig is.

We organiseren binnenkort drie meestuifavonden: dinsdagavond 14 september, 28 september en 12 oktober van 20:00 tot 22:00 uur. De locatie is in Utrecht en sturen we je per mail.

Het idee is om van beide kanten te kijken of er voldoende klik is: persoonlijk en qua spel. Er is plek voor meerdere nieuwe spelers, wel zoeken we mensen met enige ervaring. Tijdens de trainingsavonden houden we de geldende Coronamaatregelen aan en overleggen we waar iedereen zich comfortabel bij voelt. (Dus bijvoorbeeld impro op 1,5 meter afstand).

Ben je enthousiast en wil je je aanmelden? Mail dan naar stuifmail@stuif-impro.nl. We vinden het leuk als je kort iets vertelt over jezelf en je ervaring. Heb je nog vragen, mail dan ook gerust! Graag tot dan!

Kun je niet alle avonden? En heb je wel interesse? Laat het ons dan ook gerust weten, we kunnen er vast een mouw aan passen!Reacties uitgeschakeld voor Stuif je mee?